pride and prejudice

ok, jag borde blogga om vad jag har gjort i veckan. har sett soluppgången varenda dag, dvs festat ända till 03! wooow, so wild *allergikerkonferensen ringde och bad om inspirationsföreläsare* nä, men veckan har varit intressant. lyckades festa bort mina nya lägenhetsnycklar. ringde en sur låssmed klockan 10 som anlände en halvtimme senare enbart för att konstatera att mitt namn inte stod på dörren, ergo: han kunde ej hjälpa mig. medan han stod där och babblade började jag svimma och var därför tvungen att sätta mig ned vilket bara förvärrade situationen i och med att jag framstod som en spårad knarkare med en vag idé om inbrott. trasiga kläder, fläckar överallt, ögonlock tunga som glaciärer med whiskey breath som hämtad ur en film om sexuella övergrepp i amerikanska södern. sedan, efter han lämnat mig i trapphuset ringer jag min vän som turligen nog hade en extranyckel till min lägenhet (lång historia) men eftersom hon var ute i skärgården var jag tvungen att vänta till 15.00 innan jag kunde möta upp henne vid t-centralen, så jag släpade kroppen till ett intilliggande grönområde där jag “lade mig och solade”. det var inte ens en park, det var en liten pissfläck vid sidan av en cykelväg där föräldrar promenerade med barn. jag rullade upp byxorna, tog av mig min kofta för att ge illusionen av att jag var ute efter en bränna och lät sedan solens sexiga strålar vagga mig till sömns. drömde om kostymer som inte älskade mig. sedan vaknar jag med värmeslag av att mitt mobilalarm tjuter varefter jag åker in till t-centralen och hämtar nyckeln. somnar runt 16.00 och kliver upp tre timmar senare och lägger mig i badet med en flaska vodka jag hittade i lägenheten. sedan åker jag till färgfabriken för festen jag postade här i bloggen för några dagar sedan. det var asbra klientel där med typ frisyrer och smink och jag hade en söt vibrator med mig som vissa av gästerna fick njuta av i industriområdet utanför, men det är en historia vi sparar till senare. prideveckan fortsatte i 180 fram tills i dag då jag haft så. extremt. tråkigt. man måste ha tråkigt för att kunna ha roligt senare som idioter säger, men jag har IG i tråkigt. jag vet inte hur man lär sig det. nu måste jag kolla på beverly hills! ska försöka lägga upp ett klipp på min idol amanda peyser när hon är elak mot donna från avsnittet “slumber party”

Comments are closed.