two worlds and in between hot metal and methedrine

har tänkt på en sak angående killar som sitter bredbent i kollektivtrafiken. man vill ju ba rusa fram och suga av dem!!!!!!!!!! skoja hahahaha….. eller? anyfuckmylifekillmenow-how har jag tillbringat flera timmar i dag på jobbet. det vill säga internet. jag är verksam här. jag har badat i sådan belysning som för tankarna till ukraina och rakat mig med balsam. i morgon är det daytime sessions på trädgården igen och tessos änglar kommer va där och supa, dansa, mingla. kom dit eller ät skit. här e eventet iaf: http://www.facebook.com/events/275196242588131/

annars har jag shoppat lancome anti-age force supreme i dag, ämnad för varelser över femtio, men vem bryr sig. jag tänker göra allt för att hålla 25 avseende allt utom hud. 25 är en jättebra ålder då man förhoppningsvis hittat sig själv utseendemässigt. jag var skitful during agebox borderline trainwreck 18-25. massor av finnar, opassande frisyr, utåtstående öron (vilket jag nu fixat med locklite superlim), androgynt ansikte och noppade ögonbryn (herregud).  en gång på lino bar jag en vit skjorta från lewis store med inslag av bruna silverränder?? såg ut som en pressbyrånkaffe hade designat en “jättefin skjorta”. usch, mitt sorgliga gamla liv slår emot mig nu som en kratta. alla tunnelbaneresor jag tvingats sitta länge i samma utrymme som andra människor och skanstullsbron där jag under ett års tid var övertygad om att tågen skulle störta ned i vattnet: “det  är ju så små räcken!” och gullmarsplan halv 5. det är som döden. eller nej, let me fucking rephrase that: burberry weekend är döden, om jag luktar på den kommer jag med största sannolikhet dö. min nya favoritparfym är lanvin l’homme som får mig att tänka på texas, outskirts of dallas. jag vill att texas ska vara som i kartboken: gult, stekande hett, olja, svett. att killarna cyklar där i en svunnen tid barbröstade med perfectly ripped bodies och breda käkar samtidigt som de är kristna och jävligt kåta, förbi tusen hektar av neongröna gräsmattor. jag minns inte ens vad parfymen luktar för jag har redan gjort slut på den, men jag vet att killarna luktar så när de ligger helt utmattade i gräset och är så uppe i varv eftersom de precis blivit jagade in i solnedgången av sirener. annars mår jag bra. utforskandet av det ockulta är riktigt intressant och en dag kommer jag berätta för er vad som egentligen hände sommaren 2012 då en sten med “pemba” ingraverat upphittades på djurgården. en sten som gav allt liv och visade var mardrömmar kom från. men fram tills dess lämnar jag er med dessa ord: jag kan se nu.

Comments are closed.