sugar and lime

höööööööööööööööööö

jag e

så bakis

men men. i går gjorde jag och samantha spray-tan och på det efterföljande, obligatoriska after-tansnacket på waynes mobbade vi en soya latte med att säga  u call that a fucking tan stupid ass coffee?? hahahaha. loves spray tan, so cool. so it.  sedan åkte vi hem till samanthas loft där hon stylade mig till parkalkis! det va så fin stil. bleka, upprullade blåjeans, uppknäppt skrynklig skjorta, snäckskal runt halsen, sandaler, folköl och en bränna som… ja, det är mycket nu. sedan drog vi på nåt fucking event och halsade 2 sponsöl med adam och julia. hade inte ätit på hela dagen pga. anorexia så jag svimmade i butiken. men jag skiter i allt så vi travade vidare till anals vackra kolonilott i solnedgången där anal, andreas, margret och quetzala satt och solade sig med skumpa i hink. anals kolonilott är verkligen instagram perfection. so it. solen försvann och så gjorde även alla. kvällen slutade på kåken där de hade en scen man kunde sitta på. jag trivs på scener. jag vill bli skådespelare. ok, nu måste jag nog ut på stan och rafsa ihop kläder inför morgondagen då tessos änglar ska vara pleasure hosts på trädgårdens daytime sessions. ses där!!!!!!!

Comments are closed.