8:e juli

hej hej. det är bara adrenalin. en sådan julisommar då allt är fruktbart, osedligt och grått. jag har inte storhandlat på 5 år eftersom jag har glömt bort hur man gör. vad är en spis? vad gör man med rattarna på den? tvättmaskiner, tvättider, det där systembolaget i högdalen där man måste uppge nummer för att få en flarra piss i handen. alla ocr-nummer, schackpjäser, damm, regnet som ramlar ner på datan nu. vad gör man ens och hur kommer allt bli. undra vad utomjordingar skulle tänka om de såg slussen. jag är livrädd för tunnelbanan, tänker att det finns äckliga metalliska strukturer där under marken, rör man aldrig ser och att människorna på perrongen har intentioner och att allt sköter sig självt. det är en massa byggnader och verksamheter överallt som egentligen bara är oskyddade. sedan tänker jag på kommunikationer och att det är konstigt att färdmedel ibland kallas kommunikationer. i går var i alla fall en perfekt sommardag när jag travade runt i glansig hy med linne och köpte fanta på olika ställen i stockholm. lyssnade på den här

Fleetwood Mac – Songbird

Comments are closed.