sun on ice

gud vad störigt med människor som tänker “hrmmm?” beträffande såna där gossip girl/maskeradmasker och bara väntar på att få testa. så heterosexuell kille 2007.

i går gick jag och johanna på fittis och tränade i 2h med någon poliskvinna-instruktör med blå ögonskugga. solarieskadad och mer än tre färger i håret. min puls låg på 200 vid ankomst (bakfull), 160 innan dusch. så duschade jag med killar… hatar det. jag ba “gode gud om jag råkar kissa nu gode gud gode gud” så kissade jag inte! inte för att jag brukar göra det i duschmiljöer, det värsta vore ju om man råkade. sen gick vi på pierrot och åt oxfilé, tog en “torsdagsöl” på en pizzeria. jag tog farväl efter en bacardi cola, en marlboro lights (ja) och hälsade på J i hans studio, sen åkte vi hem till honom och rimmade. hahaha alltså inte “rim” utan “rimma”.

irriterande att borrmaskiner kostar över 1000. vad betalar man liksom för? ljudet maskinen avger eller att man, efter att lagt ut en förmögenhet, kan göra huuur många hål som helst! fattar inte sånt där.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80