the end

hey motherfuckers wanna fuck with me cuz I got a pretty nice personality *kom på en rapp* är helt övertygad om att jag skulle bli en superbra rappartist. har haft 0 i huvudet i dag, lyssnade på foo fighters nyss? har letat hela dagen efter mina studio 54-shorts, rökt tusen cigaretter och chattat. när ska man sluta röka? ja, inte är det nu i alla fall. världsläget verkar dock rätt lugnt nu. inga döda fiskar eller fåglar som regnar ned från himlen. jag som levt mitt liv med den nära förestående domedagen i åtanke. kastat pengar omkring mig, supit som aldrig förr, proppat i mig cigg och löptränat för att vara snygg när jag brinner. men det är fortfarande tid kvar och vad som helst kan hända. men nej, jag börjar gråta. det får inte ta slut nu. tänk om det gör jätteont när väl kometerna haglar och att stresshormonerna inte dövar smärtan. eller att jag blir överraskad i min ensamhet, jag kanske vaknar upp mitt i natten av att väggarna skakar och hinner tänka någonting jättelångt. fy fan för att skrika med vetskapen om att alla andra gör detsamma och stackars alla katter, kommer det ens komma fler liv? AAAAAAAH JAG ÄR INTE KLAR!!!!!!!!!!!!  ok, ska bränna skivor nu i stället. haha, tittar nere i verktygsfältet och där står det “lös datorproblem: 2 viktiga meddelanden”, mmm det kommer ju hända mr acer spam loser fuckface. det löser sig, sa han som sket i vasken!!!!!!!!!!

Still Corners – Endless Summer

kram

Comments are closed.