I don’t glow like neon alone

hej. jag vaknade nu i svett och lakanen är i nyansen spraytan. det luktar som någon har dött här. nikotin, bensin och vissa typer av viner luktar så här. i fredags, va hände då egentligen? va på ett open air ute i en skog. fucking perfection, solen gick upp och det var stenar och grejer man kunde skutta runt på som nåt troll. kontrasten till det mardrömsravet jag var på i lördags där någon la någonting i min drink. det var dimma, regn och rök och det dunkade från jorden som om helvetet var fyra meter under marken. syrener slog ut i mina ögon och alla var spöken. mådde sådär dagen därpå, vaknade och ba……… nä ursäkta det här händer inte. tog på mig en kostym, turkduschade i vera wang och drack 4 koppar kaffe. kunde inte röra mig utan en infarkt. sedan satt jag med killar i studion i 26 timmar eftersom teknik är så äcklig och verkligen “flummar”. åååh kan bli så arg, slår vad om att alla som gör datorer, sladdar, kameror FIKAR 50% av deras arbetstid!!!! den som har gjort itunes är en jävla fikaexpert asså. sen, när den badbollen kommer i mac sedan och man bara håller för ögonen i panik. skräckboll. landade på 3 glas vin och blev skön, men nu mår jag fruktansvärt. jag vill ur mig för att se vad jag är

Comments are closed.