hey

onsdagens föreläsning avbockad! nu tar jag itu med

1. en hor-bok: “discovering the news” på 200 sidor skriven med grötig, liten, svart text (fredagens föreläsning).

2. en underhudsfinne i pannan som har läckt vävnadsvätska i 4h

3. mina skjortor som måste strykas!!!

jag spelade lite piano på institutionen. en gubbe lunkade fram och ba “är det ostämt eller”. tack för den. jag improviserar atonalt, läs: bara famlar i motvind över tangenterna. ska sluta använda parenteser, därav mitt komma… livet alltså, min farmor har gett mig så jävla mycket pengar för att kompensera för att jag levde som hora ålder 2-10, och att hon aldrig gjorde någonting. men det fungerar ju inte, jag känner inte pengar, någonstans. jag säger gång på gång: “du kan inte göra någonting för mig längre” men hon envisas med att trycka ned pengar i halsen på mig och fråga om jag “har tillräckligt med kläder”, “om jag fryser” etc. gud, jag är liksom i ett koppel. vad TRIST det vore att inte kunna belöna sig med nåt litet, sexigt acnelinne efter 8h effektiv studietid liksom.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80