kiss forever in a darkness

hej dem blogg. nu ska jag skriva här om dem “activitetér”… åååh känner mig som silvia. tänk hennes röst ba “dem activitét”. jag har varit full sedan i tisdags? my fucking god. i tisdags var jag på trädgården. det va… så mycket folk där och verkligen fel typ av folk, alla va b, korta och fattiga. sedan gick jag på något open air på fel sida av skanstullsbron och stannade till 9 vilket var en urdålig idé eftersom tessos änglar hade premiär dagen därpå. markus schenkenberg va där men trodde inte på det förrän jag såg en bild på mig och hen? normalt. asså, jag kommer dö snart känns det som. igår hade adde sin studentmottagning i sitt vackra hem och det serverades GT i hinkar, sedan strand en sväng och när jag väl kom hem och låg i sängen snurrade taket. kunde inte spy. i dag har jag tillbringat dagen med sartre vid klippavsatsen. slut på rapport, ska publicera ett debattinlägg här sen om nätsäkerhet, alliansen och buddhism, nu har ni något att se fram emot!! skoja, kan inte föreställa mig nåt tråkigare. hahaha känner ni DEBATTPEPPEN!!!? *sus genom publiken*

Comments are closed.