tuesday afternoon

tjaa bloggen!!

bitch went tanning 2day. nu sitter jag och dricker trocadero och röker i sovrumsfönstret. städade igår och lägenheten blev steril. bara vitt överallt, min röst ekade när jag sjöng och sedan såg jag prometheus. älskade biopubliken, ingen skrattade, pratade eller prasslade. fucking mardröm att gå på bio vid hötorget. folk ba skrattar åt reklamerna innan som sinnessjuka. prometheus va… jag vet inte, kändes lite som en sådan film med röd kassettrygg fullproppad med effekter som kostade 50kr/dygn att hyra på videosolcentra 1996. älskar dock specialeffekter och mycket röj… ok den får 3 knivar av 5. höll tummarna hela filmen eftersom jag inte ville att det inte skulle bli sorglig scen med robot, där går min gräns – börjar tjuta direkt. kan relatera starkt till robotar. förutom den barnroboten i A.I som spelades av ungen i sjätte sinnet, vill typ plåga den?

* vill att ett åskmoln ska lägga sig över stan och följa mig överallt

* köpte speedos idag på stadium. de ser dock lite ut som tros… men men, en kille på trädgården sa att jag hade dösnygga ben och jag är övertygad om att alla som är emot shorts och dylikt har fula, korta töntben

* ikväll hade jag tänkt gå till trädgården och dricka bärs

* i morgon är det premiär för tessos änglar!!! jippy!!

* hahaha en brud i fönstret mittemot går runt naken och pratar i tel, tänk att killar blir k*ta på sånt. ok, nu kollade jag dit igen men det är ju spännande med nakna!!! drömmen vore ju om hon hade en sån stor cordless white telefon och sedan satte på sig en oversize stickad vit tröja, guldarmband och satte upp håret i en hårklämma i matt leopard

det här e min favoritlåt just nu F.R. David – Music

 

Comments are closed.