green and violet blue

hej alla kåta rövar att tömma i! *smeker mig över pattarna, visar tungan och äcklar mig fram över golvet*

kort uppdatering om mitt liv

* i går tog jag och anna b en “fika” på riche. det blev 2 st pepsi och skvaller för hela slanten. vi pratade även om kufar, riktiga kufar. inte snygga, utan såna som verkligen odlat sina sjuka intressen under en lång period (obs inte såna aspbergerwannabees som hittat nåt ansträngt intresse för tidtabeller i förra decenniets it-container) – hurusom: vi kom fram till att man borde gifta sig med en kuf, det vill säga en människa man ej betraktar som konkurrent men som har ett kapital och en lugnande effekt på människor, eftersom den är apart men samtidigt salongsvan.

* för ett år sen tog jag en bild med instagram från terassen som jag döpte till: “röker en cigg, 1 juni”. det var klar himmel då och nu är jag tillbaka i regn och björkar som piskas av blåsten. som när man anländer med flygplan i storm efter att ha lämnat en solig charterö. nu vill jag recensera charterorter:

korfu – va där i 2 aslånga veckor när jag precis hamnat i målbrottet. riktigt dammigt överallt och mycket vespor och skit som yrde runt. killar hämtade brudar om nätterna vid hotellen. väldigt skönt dock att somna till ljudet av vespor, klackar och en avlägsen nattklubbsbas.

asså, det är något offer som borrar nu??? sååå sur.. äckliga inredare som borrar!!!! dock, en gång borrade jag runt 21-tiden och dagen därpå hittade jag en lapp i hissen på vilken det stod: “borra inte efter 20, vi har sovande barn!”.. ursäkta men 1. vad är det för dåliga allergiungar som ligger med spasmer i sina skruttsängar för att de hör en borr? 2. formuleringen: “vi har sovande barn!” gud… vilka e ni? ok, var var jag, nästa charterort: turkiet – äcklig mat men varmt. det är någonting med solbrännan man får i turkiet, calippo typ?

slut på charter. början på någonting annat… vem vet?

Comments are closed.