nu på lördag

I väntan på bussen en iskall februaridag skrek Mamma TESSO: “ta mej till helvetet, för jag fryser så J-VLA mycket”. Nu har helvetet anlänt till henne. För helvetet är våren, en årstid som präglas av falskhet, svek och krossade hjärtan. En årstid som lockar fram de okristna, de vällustiga, de omättliga och de giriga från sina kryptor.

I ett fax från mamma tesso berättar hon om sina tankar om kvällen “Jag tänker det här kommer va en natt av lust i helvetet då vi t.ex. kan bränna upp svikande vänner som t.ex. heter Desiry Karlsson-Pemba men OBS! hon är INTE BJUDEN, hon kan sitta och glo i ‘paradiset’…”.

Spelar skivor gör en massa it-people i vanlig ordning. Mamma TESSO älskar kommersiell pop, deppig italo, hård gabber, trance man gråter till, hard dance man super till och sån skön musik som för tankarna till det varma stället under våra fötter… Välkomna till helvetet på lördag!

MAMMA TESSO, Vardagsrummet
Ingmar Bergmans gata 2
12:e maj 22-03
Entré: 0 kr
Åldersgräns: 20 år

FACEBOOKEVENT

Comments are closed.