life

uuuuuuuh, dagen har varit ett outhärdligt surfande på ett stormande hav. jag kan inte gå rakt, glömde ju ta mina tabletter i morse, vilket gick upp för mig under tentan då jag fick förnimmelsen av någon som gnisslade med fötterna, då den försökte bromsa ett rusande tåg (med raksträckta armar). så kunde jag inte sluta tänka på att jag rappade mina svar. ba centralisering monopolisering homogenisering… vidare på väg upp för backen till södra teatern började jag svimma. kul. efter en vecka av “tent-plugg” (som någon idiot framför mig i läsesalen rubricerade sitt A4 med) festade jag löss rejält med en big mac och… ett lösnummer av aftonbladet. stekfetterna rann, min avföring lär ju så gå hand i han med big mac-dressing imöra. rubrik till helsideartikel i aftonbladet, illustrerad med bild på charlotte spirello: “10 av 20 unga tjejjor är för smala.. stackars :( ” ett enda ord till om unga tjejjor i kvällspress och jag… vet inte vad jag gör!!!! antal cigg idag: 1 efter tentan.

gick in på weekday och örfilade lite tunna sommarplagg för smala. de spelade typ nordman därinne.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80