I had the whole sky in my eyes and it was blue and gold

hej och välkomna till min blogg. i dag har jag käkat atarax och flytit runt i någon febrig dimma av sol, avgaser och gräs. jag blev lite brun. nyansen kanske skulle kallas maple syrup blonde. i går satt jag och anna på långholmen och delade en flaska champagne i skymningen, naturen är så obrydd? den kunde verkligen inte bry sig mindre. älskar det. vi pratade om tiden då det fanns klara demarkationslinjer. när det va en dödssynd att åka taxi i kläder för 50000kr och lyssna på BD samtidigt. jag var så ung och i behov av gränser och ordning, nu är allt abstrakt och upplevelsen av identitet förgänglig. personlighet är för mig allt jag vill avlägsna för det är bara murar. kanske därför jag alltid upplever mig störtad när jag upplever saker starkt, för jag blir förrådd. älskar taglinen till “the net 2”: no money. no identity. no way out. nu ska jag göra någonting så_otrevligt: duscha *ryser av tanken* sedan ska jag ut i natten

Comments are closed.