keep on running

stod alice bahs pojkvän och råglodde ilsket på mig i en timme i går, eller såg jag fel? I didn’t do the b-a-h.. eller har jag? cigg idag: 0.

… eller 1 ½. en uppe hos J på 8e våningen, i vårsolen, då måste man ju bah ha en c-i-g-g. sen tog jag en halv på institutionen. level, som jag “tog” från backen..

nu har jag lust att köpa en 2 liters cola, ett paket marlboro lights och ba “hey”. sätta mig på toa med musik i lurarna och skita en halvtimme med DN. verkligheten: sätta mig med ett söndertrasat kompendium och läsa om kastrationskomplexet som Ms Mulvey tillämpat på spelfilmen.. det var någon som hade räknat sidorna i litteraturen till de två första delkurserna, det var typ 1800 sid. jag har läst allt *stolt*

annars? har köpt ny burberryparfym och varit på andra konsultation. de skrev ut bilder på mig varefter jag fick rita hur jag ville ordna upp fejan. började nästan grina eftersom jag var SÅ JÄVLA FUL på utskrifterna. tänk mysigt grönstick, sladdrig läderfeja och bara… jag satt tyst i fem minuter och kramade åt kulspetspennan. sen sade jag, efter att svalt en hulkning: “måste nog tänka över det här ytterligare” dvs göra en ny gameplan, nu vill jag liksom ändra allt!!! jag har börjat fundera på om en personlig tränare för 18000 i ett år är mer värt än plastikkirurgi för 26000. eller kanske psykoanalys?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80