MALE ON MALE

jag bläddrade igenom kursmaterialet till alfahanne a och blev positivt överraskad. haha, nä. jag har läst kursmaterial och “positivt överraskad” så många gånger i samma mening att jag bara… jaja. jag duellerade ett antal hannar idag på stan. vi tävlade om rätten att para sig/äta. ni vet det här jobbiga som blir när man hamnar jämsides med någon, då man antingen

1. måste öka farten
2. sakta ned.
3. säga “heeej hur är läget” eftersom man känner personen. annars skulle man ju inte gå bredvid den.

det blev så idag med en något äldre hanne, säg 25 år, knullbar och välklädd, en värdig motståndare. varför ska jag anpassa mig efter den här lilla slynan? tänkte jag med huvudet högt och feromonerna pumpande i höstluften; stegen smattrandes i backen längs en molnkantad hamngata – platsen för vår stundande duell.. ett steg, åtta steg. efter vi hade gått bredvid varandra, dvs “varit bögar” i nästan en minut flydde han in i gallerian och lämnade mig kvar med äran varm innanför rocken. oh! segerns fitthår är dock kluvet eftersom jag sekunden därpå ramlade in i en gubbe som sa “se dig för” och där stod jag, skitiga pojkfitta och kastratsjöng på alla fyra. besegrad, än en gång *hämtar kniven*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80