täysikuu

ok. jag hatar påsken. den drar skam över hela häx-samfundet. har sällan känt mig så förolämpad som när jag idag såg ett dussin ungar halta omkring i kvarteret med huvuden höga. var och en hade en fallossymbol mellan benen, kaffekanna i näven och paraderade en sminkning i linje med diva carola (en bra dag) och dessutom hade mage att skrika en massa hemskheter. precis som håriga små vildar rännande djävuelns ärenden. jag blir bara så less. här sitter man, iförd acnejeans med doftljus på badkarskanten (läs: sofistikerad “vit” häxa) alltså, inte bara det att jag rasmässigt är kaukasoid, mer så att jag gör “vit”, snäll magi, mumlar besvärjelser och festar loss… inte bara när det är påsk. jävla sellouts.

nä, fan vad tråkig man blivit.

annars: har speglat mig och mår därefter. inte ens en plastikkirurg kan trölla. verkligheten gör sig påmind igen, som den alltid gör.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80