justify all affection beyond recollection

på sommaren solar jag alltid med smaksatt ramlösa och jag stänker vattnet över kroppen. det svalkar när en vindpust kommer och man känner sig sexig i parken, sedan när jag går hem genom city luktar jag hawaiian tropic och smultron. alla solbrännor gör sig bäst i vitkaklade badrum. jag är livrädd för den här sommaren, jag tänker att jag kommer försvinna i den. dessutom har jag börjat med astralresor nu för jag vill kunna lämna kroppen innan undergången, oavsett om den sker inifrån eller utifrån. jag trodde hashtagen believe 2.0 handlade om någon nära förestående transcendens av det mänskliga tänkandet, som väntades sammanfalla med domedagen. men det va nåt justin bieber-skit. inte hennes fel att hon ser ut som en kille :) älskar den fb-gruppen, haha. ok, men mina astralresor är så himla sinnessjuka? allt börjar med att jag kastas ut ur kroppen i en spegelvänd skuggvärld där det alltid är skymning. det är som att röra sig i sirap men ju längre bort från kroppen jag rör mig, desto enklare blir det att ta sig fram. jag ser mig själv ligga i sängen om jag vänder mig om. så vidrigt. jag brukar ta mig ut på terassen och stirra ut över birkastan. allt ser normalt ut, bortsett från att strukturerna under husen syns och allehanda förhistoriska djur svävar omkring i luften. jag möter människor i min lägenhet som vill berätta saker, en gång sa en gubbe “välkommen” och en annan gång kollade jag facebook på laptopen där all text var i något slags uråldrigt skriftspråk. sedan kommer ett vinande ljud och jag kastas tillbaka in i kroppen, vaknar med hjärtklappning och ba “herregud”. det här har säkert hänt ca 15-20 ggr det senaste året. ska så utveckla denna förmåga!!! jag vill resa mer och se världen klarare… eller asså det känns som att världen, som jag ser den, är en lågenergiversion av vad som är möjligt, som en h&m-version av dior? måste beställa jungs röda bok samt fördjupa mig inom judisk mysticism och österländsk filosofi. nu måste jag ut på en power walk i vårkvällen, behöver förlora 3 kg innan maj?? som ÄR OM 6 DAGAR!!!!!!!!!!! panik, förra året var det sommar vid det här laget!!!!!!!!!!!

Comments are closed.