tuesday afternoon

ok, här kommer en kort uppdatering. mamma tesso i lördags var fullsatt och en succé. mkt modeller, it-people och ungdomar med olika färger i håret – cool. sedan gick vi till gubbrummet men minns tyvärr ingenting därifrån :(( fattar inte hur jag lyckas mingla, minnas vad människor heter, spela skivor och tugga tuggummi när det är nattsvart i skallen och korttidsminnet är reducerat till att arbeta med ca 3 enheter information, men det räcker väl å andra sidan och blir över. det e ju inte direkt som att jag löser differentialekvationer medan jag har sex och analyserar mina känslor och mina känslor inför mina känslor samtidigt som jag är fullt sysselsatt med att memorera usas presidenter i kronologisk ordning i bra belysning? i rätt vinkel??? utan snarare: cue promillehalt 10, flyter runt som ett spöke på berns, skriker “höööö?” till ngn som svarar “hööööö!!!”, varefter man tar fram instagram och fotar varandra medan man dricker en redbll vodka för 450kr. det är som när aktiviteten “köra bil” automatiseras och man dissocierar längs 120-sträckor på riksvägar i väntan på att någonting ska hända. älskar när saker händer. anyway, jag festar ju inte bara utan jag gör en massa annat också. vad undrar ni?

1. förbereder mig mentalt inför att starta företag *ångesttsunami* vet inte vad jag ska döpa det till!

2. skriver manus över fb-chatten med dana om mamma tessos framtida eskapader

3. spelar in musik i min “studio”

4. går på promenader och tänker

5. på min solbränna

6. och hur jag ska grundmura den innan juni

Comments are closed.