work it

mina depotkapslar är outhärdliga att svälja till morgonkaffet. jag frågade min flatmate “haru sett mina öronproppar?” (jag sover med öronproppar så jag ska slippa vakna om någon skulle komma och döda mig), varefter hon svarar: “jaaaa? de ligger i den där svarta fruktskålen ovanpå micron!” jag går dit. vad ligger där? 2 effexor. idag ska vi förresten börja träna!!! på friskis och fläckis vid (st)ringen. spontan tanke: kan man träna i kostymbyxor? jag ska ju liksom bara styrketräna, sitta och dra i lite grejer. fan vad sur jag blir om det kommer killjävlar och retas för att jag ser ut som nicole richie, post pregnancy.

ah! det ringer på döra!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80