rapport tisdag

hej dagboken! undra om jag ska lösenordsskydda den här bloggen och bara låta utvalda läsa den? gud vad mycket skvaller jag skulle kunna skriva då! framtiden får utvisa hur jag gör. just nu känns det som att jag bara slött reproducerar en bild av en “utflippad”, jobbig person medan mitt textbaserade själv har lämnat skeppet ages ago. vill ha en assistent som skriver mina inlägg???  hahaha. well whatever. i går forskade jag om aliens, spöken och dylikt samt chattade på facebook i vanlig ordning. sedan tog jag en fika med dana på riche 23:30 där vi skrev bildmanus eftersom vi ska spela in en musikvideo i helgen och i dag kommer vi lägga sång i “studion” *gud vilken stress i detta cityliv* sedan pratade vi om hur man är cool och vi kom fram till att det är en hårfin linje mellan tråkig och cool, där det förra bara är självkontroll, prygel och det senare förutsätter en inbäddad excentrisk kvalitet. typ att man kastar i sig 7 extacy och deltar i satanistiska orgier vid enstaka tillfällen, vilket nu, när jag skriver det, må framstå som en självklarhet??  jag tror i alla fall att en delkomponent i cool är att aldrig underkasta sig någon som kämpar om samma utrymme. nåväl! om några timmar ska jag till min psykolog och prata om min personlighetsstörning (so it), sedan blir det väl att vandra mellan datorerna här i hemmet med en iphone i handen.

Comments are closed.