hey

haha, jag valde i en halv minut mellan rubrikerna “hej” och “hey”.

jag begav mig ut genom dörren 08.15 utan att spegla mig, satt på tunnelbanan och tänkte knappt på att jag såg ut som skit. köpte en kaffe på institutionen och blev uppspelt av kaffet och pluggade som en maskin i flera timmar, eh. läste en artikel om att titta på dallas, så applicerbar på masskultur generellt. att det finns tre dominerande typer av ståndpunkter: en positiv, en ironisk och en negativ, där den senare alltid skriker högst… sedan går det ju att vara ironiskt positiv resp. negativ i sitt identitetsbildande också. och ironiskt, ironiskt positiv resp. negativ, ni fattar. suck.

nu ska jag skrika i mina påslakan.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80