happy, tanned and pissed

det måste vara någonting med planeternas konjunktioner eller årstiden för jag känner mig spirituell för tillfället. i bemärkelsen “häxa” och inte “rapp”. men blabla. jag har pratat om häxeri tidigare, nu ska vi prata om sexeri *kommer närmare och räcker ut tungan porrigt*… hade bland annat tänkt anordna en sex and the city-tur då passagerarna helt enkelt kommer hem till mig, har sex och sedan… kan de åka ut på stan! hahahahaha *försöker skämta* asså orkar inte. skämta. är så trött på humor.. skräcken om någon ba “humorbloggaren fmm”… att överhuvudtaget bara va 1 sak, får allergier av mindre. vet inte vad jag ska skriva. känner ingenting i kroppen heller, så jag kan inte fakturera känslolivet just nu. god, give me something…. ska jag länka en artikel och ha åsikter om den? nä. för privat. får ut mycket mer av att prata politik med vänner än rätt ut i vakuum aka. cyberspace när jag inte ens har ett kommentarsfält. haha. ok, ska jag berätta vad jag har gjort i dag, detta är väl en dagbok? INGENTING. vaknade kl 4930 och rökte cigg. kollade in en massa ufo-filmer på youtube och är livrädd nu. har ni hört den radiosändningen där en kille ringer in och i panik ba “de är här nu, de har infiltrerat militären! de är inte vilka de utger sig för att vara! de kommer att wipe out alla populated cities för att göra resten av världen mer kontrollerbar!” sedan bryts hela sändningen pga. fbi obviously hade triangulerat skiten ur honom och radiostationen *skriker* ok, uppsöker medvetet sånt här pga. besatt av terror. älskar detta meddelande som kodades ur en crop circle.

Beware the bearers of false gifts and their broken promises.
Much pain but still time.
There is good out there.
We oppose deception.
Conduit closing

såå snyggt!

det e säkert fejk, men är medvetet okritisk till källor som rör extraterrestrials/det ockulta. behöver ett vasstrå att andas ur.

ok

Comments are closed.