drömsk

nu har jag sex bloggar i min rssläsare! jag läser betydligt färre bloggar on a daily basis än ni tror. en gång läste jag 38021st bloggar. det slutade med att jag svettades floder och nästan grät över allt som bloggades om. jag orkar inte förklara varför, jag fungerar bara så. just nu lyssnar jag på en nocturne av musikstyckets mästare: chopin. en nocturne är en typ av musikstycke som ofta är romantiskt, ämnat för natten, avnjutes bäst ståendes framför ett fönster. jag kan spela den jag lyssnar på nu! Op. 72 n. 1 i E-moll. jag kämpade med den i två dagar innan jag lyckades memorera hela (kan inte med noter). jag har svårt för mittenpartiet och alltid när den “strävar”, men början och slutet sitter. den är oerhört vandrande och bjuder in till improvisation, och gyckel.

ja, ett poetiskt komma! det är natt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80