make me beautiful

jag var inne på konsultation idag! kunde någon berättat för mig att people who undergo plastic surgery är SKITFULA. jag hade väntat mig:

och fick istället… eller alltså, jag kan beskriva: tänk ordförande i brukshundsklubben, iförd vindjacka. brunt hår? människor med ett bmi över 22, en tjej i bootcut etc.

i alla fall kommer mina operationer gå på 26000kr! men vet ni vad, det spelar ingen roll, jag har ingen respekt för pengar eftersom jag plockar från min “pappas” arv. believe me när jag säger att jag inte kunde ha mindre respekt för dem. jag kommer vara rik om 10 år. utan stöd. jag placera varenda krona i mig. i mitt ansikte, cause i’m worth it.

apropå top model. FAAAAAN vad snygg fatima blev när de struntade i det där pissgula clownhåret!! och anya – H.O.T T.R.A.S.H

älska caroline winberg-fenotypen– barskrapade ögonbryn, sprucken uppsyn etc.

ikväll ska jag ut.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80