Vanish like a lipstick trace

hi fuckers!

herregud. det är den 27:e mars nu. ni vet vad det innebär för mig.

– stenhård diet fram till juni. det här åbäket jag drar omkring med på dagarna förtjänar att lida, när att döda den inte är en möjlighet

– melanotan… kanske är uteslutet då man tydligen kan få “blå läppar” av det and that’s just so last.. decade. måste köpa “solbrun” eller vad det nu kallas. solbrun låter så nalle-maja. minns ni bamse? jag hade såna tidningar i mitt rum. tror jag avskydde “teddy” mest.

kolla, nu googlade jag honom

man ba.. honey, stop crying. I’ve been lost forever and I love it

i ett nummer var det någon tjuv som hade klippt sönder telefonsladden i en telefonkiosk och då blev det liv i luckan. det får man absolut inte göra!!!!

ok.. tillbaka till mina sommarförberedelser.

– lära mig måla bättre med… målarfärger. jag hade tänkt vara konstnär i sommar. passar mig perfekt, sterilt vit lägenhet, ett staffli och en äldre, solbränd kvinna (jag) som skvätter färg över en duk, lyssnar på p2 och röker gitanes blondes. alla målningar ska avbilda upplösta liljekonvaljer, saltvatten, öar och palmer. en morgon kommer hon hem från “festen”, askar rätt på målningen och svamlar: “det blir bra textuuur gubben”, tänder en ny och glider in i en annan skön stämning.

– måste även köpa… patroner till min soda stream! jag älskar soda stream eftersom jag älskar ljudet av att skjuta in kolsyra i fun light. lika sensuell känsla som att avlägsna kärnan ur en tudelad avokado *tyst kåt stön*

– även viktigt: att köpa en ny bordsfläkt. så skönt att somna in till det dova vinandet från fläkten som sammanblandas med ljuden från city

vet dock detta redan nu: sommaren kommer bli en fucking katastrof

Comments are closed.