this month, day 10

jag shoppade lite aktier alldeles nyss! jag tror på det här, mer säger jag inte.

fan vilken snygg trench jag såg på en gammal uteliggargubbe idag. den hade ett foder, rosa/silver och var så bortom det här jag kallar paul smith-inflationen som gått i ALLA JÄVLA SECOND HAND-AFFÄRER. jag lovar, jag dödar dig om du köper en marinblå blommönstrad paul smith skjorta i “medium” och inviger våren med på götgatan. jag hade stor lust att gå fram till han och ba “du… gumman var har du köpt din trench? vill du byta mot min duffel från hugo boss? såru ba vet.. två fullvuxna män får plats under den *ler*” det är mitt kriterium: att aldrig hångla med någon som inte precis får plats under hugo boss-duffeln.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80