Sweet thing, I watch you burn so fast it scares me

hej hej *hostar upp ca 2 hårbollar*

jag mår illa, haltar fram i plågor, dragen i svett.

jag är inne i en period då jag älskar att festa, perioden har nu varat i ca 10 år? på senare tid har jag börjat förfesta på folköl. jag och lisa smög in på t-jarlen i fredags och köpte två stycken carlsberg, sedan tog vi tunnelbanan till en förfest. klipp till strand där jag köper en gt som jag dricker långsamt. är inte ens salongsberusad. grus i huvudet. vaknar på lördag och gråter i badkaret, under vattnet och vet inte varför. så mycket känslor bor i min  kropp, kan ej differentiera. olycklig kan vara lycklig, rastlös kan vara tacksam. människor på tunnelbanan är fulla och söker kontakt och bredvid mig sitter ett troll och stirrar ned i telefonen när jag smsar. blir så arg att jag rusar av tunnelbanan och inväntar nästa tåg. sedan stänger jag av och en kvart senare är jag på slakthuset där jag driver omkring i floder.  därefter en taxi till ub och det bara fortsätter, det här. jag klipper här.

jag hatar att ha tråkigt. jag verkligen avskyr det

We were living on the edge. It was likely we’d be killed in a horrible wreck which would obliterate every trace of our faces and our sins. At least I knew for sure I wasn’t bored

Comments are closed.