I’ll be your sin, I’ll be your weight inside, within

tjena tjena!

i lördags gick jag och anna på stockholmspriset i d&g. den efterföljande efterfesten var sjukt bra arrangerad, det kändes typ som årets event, alla var där. man bara kastades runt från bekant till bekant och hela scandic var som en komplex labyrint man skulle lösa inom utsatt tid, navigera förbi snygga killar och undvika återvändsgränder. sedan gick jag och lisa på ub och där nyktrade man ju inte till om man säger. minns hur jag står och stirrar ned i en GT och ser isen smälta medan cigarettröken sammanblandas med lanvin l’homme sport vilket är min favoritparfym. den är jättebillig men fulländad. önskar att min svett var kemisk och luktade bergamott eftersom jag alltid känner mig så ärlig när jag svettas eller blöder. ärlighet är hysteriskt fult när skönheten finns i censuren. ingenting är ärligt eller “real” i text (det råder en samtida, kollektiv psykos kring detta), men vet ni hur det skulle låta om jag bloggade närmare det “ursprungliga”?

KIJLAEFJAEFKF!!!!
GJIFEJ½!!”!#”
FGN5GJg26AO!!!

med ett visst mått av censur:

se mig hör mig älska mig lämna mig lämna mig aldrig beundra mig störta mig hata mig se mig dyrka mig förlåt mig berör mig skydda mig

och lite till:

nu hade jag tänkt dricka en god kaffe, sedan surfa lite på webben. kram!

Comments are closed.