Loveless and cold

hej och hallå! jag har påbörjat mitt årliga projekt att gå ned vintern i kg… vi kan väl säga att det rör sig om 3-4kg. var ute och sprang i snöstormen i dag, fick allt vitt i ögonen och rände runt som ett fyllo med synfel. byxorna åkte ned hela tiden också, det kändes minst sagt spännande. så skönt att komma hem sen, se rött i hissen och röven… den var stenhård som 2 fotbollar. sedan tog jag ett skönt bloss och gled in i en annan cool stämning.

nog om det. i morgon måste jag införskaffa:

– resorb
– batterier (somnar bara jag skriver detta.. zzzdWHLC – det där va huvudet som åkte ned i tangentbordet)
– en flaska mousserande guld
– nåt från åhléns. älskar att bara glida runt där inne och filosofera

nu har jag inte lagt upp en bild på länge. här kommer en bild på killar. så roligt, i grupp är det ett solklart gangbang, individuellt kvalificerar ingen ens för en facial :(

hej hej! här står vi och väntar på sköna dagar… 

Comments are closed.