slid

jag har ätit äpplen och kollat på töp model. det är ett skrik varje minut, jag skojar inte. om något pervo skulle få för sig att springa förbi och våldta valfri modellaspirant medan han den där matrixbögen visar tjejjorna en blomma eller nån peeling från cover girl skulle det fan passera obemärkt.

jag har funderat på det här med utseende, man ser på bögar, lebbor etc att de är homo… utan att gå in på detaljnivå med hakor, käkar och liknande, jag säger: bögar=mer kvinnliga drag, lebbor=mer manliga drag. det måste ha någonting med hormoner att göra. jag kan inte, i 9 fall av 10, ligga med lino-typen (som otrevligt nog ofta ser ut som olika varianter på agyneyss dynfan). jag måste ha breda käkpartin, hakor etc. därför går jag ofta på hetero/bi-sexuella + såna som blev utnyttjade sexuellt som barn — de är ju ofta latent heterosexuella, iaf de jag stött på.

idag ska jag först till karolinska, vidare förbi siba och köpa en digitalkamera! det är så kul när man ska göra saker senare på dagen och är uppspelt redan på morgonen. efter sju koppar kaffe ska jag läsa in några kapitel på insitutionen och kolla upp betyget på rapporten. sen: hem och sova, upp och svälja ett par drinkar. så måste jag hinna sola!!!!!!!!! oh no, eller vänta, jag kan fota åt er i solariet med nya kameran!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80