tjena tjena mellan be..

fuck me hard. är så sjukt trött nu. har varit vaken sedan 06. stegräknaren på min anorexiamobil upplyser mig om att jag har gått 323 steg i dag, onsdag :(

min iphone säger “no service”, därför tänker jag köpa en ny i morgon! är dock såå rädd för applebetjänterna pga. har aldrig gått bra ihop med killar och bara killar jobbar i butiken. drömmen vore om en gråhårig mamma stod i kassan och slängde en iphone på mig varefter jag bara kunde gå därifrån. köpte en cider på systemet i dag som jag drack framför datan. så konstigt att jag kan “köpa cider” nu och sedan gå hem. att jag har ett hem? det är bara för mycket!!!!!

just d! jag och dana ska ha klubb på marie laveau fredag den 27:e!!! den heter mamma tessos färja! det kommer bli maximal hit non stop euro party trance pop dance och så vidare.. dessutom ska vi erbjuda “modell för en natt”-styling!!!! dramaturgin känns sjukt dataspel. först har man en liten taverna, sedan en lite större färja, sedan kanske en gatufest? alternativt ett sommarrave med låtar som är max 3 min långa! sedan kommer tjuven i sims och stoppar ned högtalarna i sin säck och då faller allt!

ok, nu måste jag svimma. godnatt

 

Comments are closed.