love over gold and mind over matter

hey y’all. här sitter jag och bloggar på morgonen! tänker på kaptenen som lämnade det sjunkande skeppet i förväg, festade i baren samt ljög om färdrutten. vilken odräglig kapten! jag skulle vilja åka på en kryssning någon gång. kanske korsa atlanten, helt ensam och gå in i en psykos som svar på bristen av stimulans. pacing the hallways, sitta ensam i baren med ett askfat som sällskap, sedan en scen med två killar i röda kostymer som jagar mig över skeppet som är gigantiskt och aldrig tar slut och en scen när jag röker på däck och kastar saker i havet. mår så illa av tanken på att följa någonting medan det sjunker. havet är en stor soptunna. förstår varför man begraver saker där som aska och skräp. nu tittar jag upp och ser en piedestal i guld som fragmentariseras på svts tv-tablå, man ser kanterna dock. jag hatar teve nu, sade upp abonnemanget från comhem med alla global science daily whatever-kanaler där samma information bara återanvänds  i nya format. jorden går ALLTID under på discovery och jag blir så stressad. undergångsmyter lär ju uppstå rent kompensatoriskt med syftet att avhjälpa all smärta som kommer med oförutsägbarhet. en kollektiv projektion, 80-talister, postmodernism, narcissism, när ingen återvändande frälsare duger… men jag är likväl livrädd för undergången och jag är livrädd för andar, djävulen och förstår varför, men kan för den delen inte släppa taget om mystiken. äsch, vem vill ens ha perfektion när det finns spänning. gud, nu låter datan!!! är livrädd för att den ska explodera, dödades av dator, 1986-2012.  andra saker jag tänker på:

– hur jag bäst ska kanalisera kelly taylor här i livet

– hur jag ska bli lycklig utan att lägga till saker

– att jag nått gränsen då jag slutat sakna sommaren och längtar efter den i stället. ett 90-dagarskort på sl, sedan kommer maskiner som styr upp damm på gatan. ett annat tecken på vår är när jag hemsöks av fantasier om jeansjackor.

– min favoritfärg: gul, alla hatar gul men jag älskar gul. vi hade en knallgul sol på toaletten som jag kollade på medan jag pissade som barn, skön färg helt enkelt.

Comments are closed.