tja

hej. nu har jag påbörjat en ny delkurs som är så otroligt ned i detalj att det blir att man ba “MEN KAN INTE SAKER BARA FÅ VARA”. jag blir arg när jag läser bevisföringen eftersom den liksom är sådär “i en studie på silkesapor visar en engelsk forskningsgrupp att medier kan verka hämmande för…”. idag gick jag omkring i flemingsberg. varför känns det som att en enda människa ansvarat för utsmyckningen; färgsättningen av 1. höghusens betongfasader 2. karolinska sjukhusets korridorer 3. lekplatser? det är ju som att kliva in i typ… världens mest färgglada stringtroseaffär!! ;) nu fatta ni nada, hehe. men tha’ts me… överraskande och riktigt HÄÄÄÄRLIG. ungefär som en god dricka!

vi pratade förresten om slicktestet häromdagen. ni vet, när man ska slicka en tjej och först vevar lite i öppningen, sen ger en “kjaaaaam” och luktar på fingrarna bakom ryggen för att kolla om det är säkert att gå ned utan att riskera att det blir inbakad calzone av det hela. vad det är får ni lista ut, inte för att jag slickar tjejer. kanske därför jag aldrig hört om det tricket tidigare.

nu ska jag ta en grögg på lite värktabletter.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80