day night

ååååååh natten finns kvar i mig sedan tonåren. swedish summer nights were hot. när en bil kunde höras kilometer bort ovan gatlyktornas gnetande. när man vred åt kranen och sprang mellan speglar, satt ute i gungan med myggen, skymtade timmerbilarna som kom med ottan i stora lass, med barkflisor som skorrade fram över asfalten hundra meter från farstukvisten. i den där obehagliga gränstrakten mellan natt och dag, då det lika gärna kunde vara en molning eftermiddag. så på mörasidan släcktes lyktorna och man kunde känna skogsfukten komma krypandes i knävecken, men vad tänkte man på då? akne och nikeshorts? eller förresten… jag ändrar mig. jag stod där, 13 år, halv fyra en julimorgon och hade magvärk över livet etc, REDAN DÅ. suck.

sen började man röka, då kunde man i alla fall tända en cigg!!

jag kom att tänka på en sak. tänk om man pluggade juridik, då kunde man säga att man pluggade på “juridicum”, det låter så jävla snyggt. jag vill plugga juridik i framtiden, jag är ju plugg-lover och sitter lätt med böcker 9h/dag. å andra sidan, de säger att konkurrensen är så hög att de river ut sidor i varandras böcker mellan föreläsningarna!!! *rädd*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80