cold

vilken kyla är värre än att nyduschad utan en tråd på kroppen stå i dörröppningen till vardagsrummet, se hela vardagsrummet blänka i cyan och veta att man förr eller senare måste springa in där!!!

bara för att jag riggat en spegel bredvid sängen har mina drömmar tagit fyr. det är inte lätt att vara häxa. apropå trolleri. jag såg en dokumentär om bdd där en kille helt seriöst sade “jag tycker jag ser ut som en häxa” och riktigt ville understryka hur allvarlig han var, hur mycket han menade det. och jag kan verkligen förstå det där. haha. inte att jag ser ut som en häxa!!! jag är en beautiful-häx you know, i såna fall, hehe ;) men alltså, det att vara helt övertygad om någonting, att dra sin värja.

jag var förresten på plattan i går och kastade drinkar på killar.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80