su

alltså. sångaren i BWO — det mest oattraktiva i schlagersammanhang, någonsin, tätt följd av körv-kicki.

gud, idag råkade jag kolla på en “näpen” tjej i basker. GÖR ALDRIG SAMMA MISSTAG. innan jag visste ordet av hade hon kommit släpandes med alla hormoner och bänkat sig bredvid mig. på en ekande tom buss. låst mig vid fönstret. hon började plira med ögonen och lite ovant, som en fågelunge slicka bort smulorna omkring munnen; ett litet busfrö! jag hade lust att 1. ge henne en öm puss på kinden *INTE* tänk snarare: sparka ut henne mellan stolsraderna och skrika. ta fram mitt månadskort och lite tafatt försöka skära henne på handen.

idag åkte jag till huddinge i förebyggande syfte… det var sista gången jag åkte dit.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80