HEY YALL

idag inne på myrornas hornsgatan var jag med om någonting mycket otrevligt. vid entre uppmärksammade jag att musiken hade anpassats efter äldre, precis som på deras fillial på kungsholmen, dvs ni vet musik vars huvudingredienser är “skoj”, busiga herrar med radioröster och andra hemskheter. vidare lägger jag märke till att någon flummare fått kreativa händer och dukat upp ett bord med begagnat porslin; tallrikar, bestick, skålar etc, och där intill satt upp en skylt, på vilken det stod: “när mia är ledig bjuder hon hem sina vänner på middag”. man ba ? liiiite för många koppar kaffe där, liiite för mycket kreativ frihet där.

apropå mode. är så less. fattar inte poängen med att typ “hej och hå, nu är det dags att ha blommiga kläder! så sätter vi igång då? är ni me nurå??? nu kör vi på BLOMMIGT!!” man ba ok CP, hoppas ni dör äckliga idioter.

nu ska jag dricka shitloads av drinkar. fick omdömet skolboksexempel på bakgrund resp. analysdel idag på oppositionen. *BORN TO BE AKADEMMIKER*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80