2011

hej bloggen! jag vill göra någon slags årssammanfattning men minns inte riktigt var 2011 började. jag minns alla sexiga blixtar, all rök och all svett med absolut torr i hårfästet. att jag stryker en skjorta och känner en pust av parfym som ilar förbi, i samma stund som gränsen mellan det inre och det yttre förångas. jag minns mycket mer, men så flyktigt. alla solnedgångar på loftet med iskallt rosévin som smakar jord, äckligt rosévin som jag inte ens förstår varför jag dricker. humlegården om natten som är lika murken som känslan av att sticka ner fötterna långt under sanden. att jag längtar efter allt jag berövats, varför jag dyrkar döden men är livrädd för att åldras. när det regnar och isbitarna i drinken bara smälter och alla gånger jag suttit på fyran: på vintern ärlig, ful och ödmjuk, på sommaren falsk och fåfäng. när jag i september slutat spegla mig för att försäkra mig om att jag blivit brunare och i stället speglar mig för att bekräfta min existens. när jag fyller fyrahundra år i oktober och allt är vackert vill jag att allting ska ta slut. när november sedan tar vid är allt fult, igen. jag hoppas att jordens undergång kommer vara ett skönhetscrescendo med klimax i perfection, när allt bara är regi. döden skrämmer mig inte längre om det sker på mitt vis. vi börjar om igen i vätgas och neon, det bara är så.

Comments are closed.