everybody knows this is nowhere

god morgon! gissa vem som är uppe med tuppen och bakar saffranslängder, kärnar smör och plockar ägg ute i höstblåsten! här kommer ljud av vind varpå man ser mig hysteriskt springa runt på gården i huckle med en sån rekvisitaäggkorg. dear god. livet är som en fest och i går festade jag lite smått. anna j kom hem till mig och vi drack två, små glas vin och sedan blev det på spåret för hela slanten och värmande te eftersom vi blev rädda för det där “hemska vinet” och skrek när vi märkte att vi blev fulla!!!!!!! hahaha jag orkar inte, ser framför mig hur jag och anna yrar runt i min lägenhet i panik när fyllan slår till efter ca.. två droppar vin. nä, men ok, vi gick till slakthuset en sväng och sedan till renseriet. anteckna det. var dock hemma i säng innan 3! tände ett doftljus när jag vaknade, hela lägenheten luktar nu cigg och mynta. det är 8 plusgrader utomhus och jag vill ha jättemycket

Comments are closed.