jaaaa, hej hej

fuck me hard with a chainsaw. vaknade 06:30 efter 3 timmars sömn och det här är fruktansvärt. försökte dricka “vatten” och det var också fruktansvärt, försökte röka, signade ned på knä och hostade till, sedan vred jag på stereon! ROCK KLASSIKER, klipp till mörkhårig tjej iförd vinröd sammetsklänning, höga svarta stövlar, svart strumpebandschoker som lirar på en rosa elgitarr och öser som fan *wöööerinnngglll…* – YEAH!! så kommer sista ackordet med ett dån, varefter publiken tar vid och jublen skallar genom den duggiga sensommarnatten! ok, så var det inte. såg det i huvudet. undra om jag har schizofreni, eller vad nu uppluckrade associationskedjor är ett symptom på. ok, jag kanske bara har ngt överaktivt… centra.. i dem hjärna. gud vad. dum. jag känner mig. måste sluta dricka alkohol. vad ska jag göra i stället? “trippa” lr. haha, nä fy fn…. sänka en shiva och gå ut på klubben, komma tillbaka på en bår med “egodöd”. hahaha. som hypokondriker tar jag bestämt avstånd från droger. varenda kroppsliga förnimmelse som jag inte kan kategorisera blir obehaglig för mig och dagen efter droger är en enda lång kavalkad av främmande känslor. en gång lade någon en e i min drink och jag hade förstås en underbar kväll men sedan mådde jag som en enda stor svart punkt *visualiserar hur mina tre signalsubstansmolekyler kämpade för att ombildas*

jag tog en cigg utomhus i morgonrock nyss. det var så melankoliskt! jag älskar när julafton är 6 plusgrader, gräsmattor och blinkande radiomaster mot ljusblå, sexig morgonhimmel. det är som om någonting har stannat upp! vintern passerar ej här. jag vill se city som en zon omgärdad av kilometerhöga hus, med människor som skyfflar snö med andan i halsen utanför. arga, rödmosiga pissgubbar med snö i sina “skägg” (vill inte vidröra ordet, därav citationstecken). well, nu borde jag försöka sova? det är juldagen och alla klubbar öppnar ikväll!!!!!!!!!! puuuuuuuh, alkoholisten kan pusta ut.

Comments are closed.