fan

jag satt på toaletten och läste DN, krämade ut blöt skit ur röva och just precis då när skiten sladdrade ur blev jag så modstulen. så jävla ledsen. då var det bara “nä asså, nu sitter jag bara här tills jag dör”. jag orkade inte ens torka utan jag reste mig bara och… nä, så illa var det faktiskt inte.

drömmar senaste nätterna:

– att jag stod i köket och pratade i mobil
– att jag åkte tunnelbana till ropsten, sen åkte jag till skärmarbrink, sen åkte jag. nej men ni fattar: jag har till och med tråkigt när jag sover!

jag orkar inte ens tänka på hur kul det kommer bli att åka in på konsultation i veckan. jag kommer aldrig få ihop mig själv. imorgon: dags att byta liv igen!! grannskningsuppgift mm.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80