sen va tomten full!!!

det värsta med julen är ändå alla som koketterar med sina “helt urspårade julaftnar” med sin galna familjer. typ mormor är småfull och tomten är en kvart sen!!! man ba fuckface, watch crazy *bild på mig i tomteluva* dessutom är det respektlöst mot alla familjekonstellationer där samtliga medlemmar har psykiska störningar på riktigt! förlåt för att jag precis gav frilansande metrokrönikörer uppslag för ett år, men det kunde inte undvikas.

jag förvånas inte av att julfester med familj urartar eftersom man:

1. ofta inte har träffats på länge, läs: regredierar till senaste tillfället av samhörighet
2. super för att avhjälpa obehaget som uppstår av det första och
3. för att hantera alla latenta konflikter, effekt: kvadrerad regression
4. i slutet av kvällen är alla i livmodern igen

Comments are closed.