tuesday afternoon

min främsta ångestlåt när jag var liten och satt framför mtv var ju garanterat tuesday afternoon med.. jennifer brown? 1. tisdagar är som regel fruktansvärda 2. låten är bara så… deppig. när jag hörde den en tisdagseftermiddag kvadrerades mitt upplevda obehag. det är tisdag eftermiddag, solen går ned och det är typ en tretimmarslång träslöjdslektion i morgon. alla är bortresta, det finns ingen coca cola.

mina tips inför julstöket:

– ha turkosa gardiner
– inred med tanken “all white” i huvudet
– lukta på hawaiian tropic
– lägg fram vatten som barnen kan sitta och mumsa på, jätteenkelt att tillaga och gott för de små
– måla ett konstverk, varför inte skvätta färg på barnen?
– julen är röd, vit och grön. det handlar alltså om rött vin, vitt vin och färgen i ansiktet när man druckit båda! *skrattar som en häxa*

minns en fest då jag blandade en drink av vitt och rött vin och dessutom hällde i en slatt whiskey. det “gick ner”. har druckit en kopp kaffe och är helt stissig. hela kroppen ba “bzzzt” som om jag satt på ett elstängsel. drömde att jag grät jättemycket i natt. befann i en värld där det låg döda människor utspridda överallt och att levande människor hade sex med de döda. det fanns ingen moral längre, den saknade betydelse. sedan kom en kille och försökte ha sex med mig och då började jag gråta eftersom jag förstod att jag inte längre fanns. killen fick dock inte upp den, han kanske såg att en tillstymmelse till själ fanns kvar. jag tror att han pratade med mig sedan, att jag i stället blev hans vän.

nu ska jag sätta poäng på olika aktiviteter som man gjorde på skunk.nu, skala: 1-10

pissa: 3
duscha: 0,1
va full: 8
dansa: 4
röka: 5
spela piano: 5
betala räkningar på internetbanken: 1
när det är fredag och man är bokad hela kvällen: 10
kolla på film: 4
läsa en bok: 3
äta: 2
krama katter: 10
kn…: 1,0056

saknar skunk så himla mkt. hoppas det kommer tillbaka snart. då ska jag skaffa en hemlig skunk och skriva allt som det känns, eller i alla fall närmare det ursprungliga. nu: dags för en goding!

One Response to “tuesday afternoon”

  1. 1 jennifer
    December 6th, 2011 at 20:09

    tuesday afternoon var så depp. rix fm, sent 90-tal.. typ, i will love again? usch.