flash the flash

idag solade jag igen, gud vad kul ja hade i sålary!! -:: ~ sta ima narod … jesteli culi ovu ~ :: – hon i kassan ba “sola gott!” OOOH!!! måste byta solställe. det var värst, liggandes i solariet då jag upptäckte en knapp som jag tryckte på, varefter jag F-R-Y-S-E-R TILL IIII.S då jag i en halv sekund får för mig att knappen är en “serviceknapp” som de har typ… på handikapptoaletter? ni vet, när nåt gammalt mähä med pisstroser och rullator som “kan själv” ramlat med huve i toan. det var inte en sådan, utan en högtalarknapp så man kunde lyssna på radio. så väl när de börjar babbla på P3 så ba “HERREGUD det är en jävla direkttelefon och nu måste jag beställa nåt skit!!!” … först när de började spela avril fattade jag.

uträttat idag: strukturerat grupparbetet (kommer bli så jävla snygga organisationsscheman på OH). köpt all kurslitteratur till ny kurs (eller, det gjorde jag igår, men jag berättar det idag), köpt vita kläder på H&M, solat och vidare efter min lilla solstund så kliver jag ut på torget. blir fälld av en kastvind full med snö, eller hagel. hagel som stormar i drivor och fastnar över hela min duffel så jag får blunda hela vägen hem. väl innanför döra, när jag öppnar ögonen igen är ögonlocken iskalla och jag är likt förbannat VIT. till och med håret var pudrat. nu skulle man haft alla sina operationer, då hade man kanske varit sagolikt vacker där under hallampan, ni vet, med uppknäppt krage, i dunklet. med en hinna snö över brynet. eller ja, vi stryker hallampan och lägger till ett “dunkel” och en tjärn, ett månljus. det kan man ju drömma om. för att killar ska vilja knulla med mig måste jag trolla på dem först *skamsen häxa*

ord som gör så ont i mig:

– tjärn
– mo
– hed
– myr
– mull

vet ni vad jag hatar? dåliga människor som bara försöker och inte ÄR. ni vet, dåliga killar/tjejer som “försöker”. jag blir så irriterad på sånt.

nu ska jag ut i störma igen, och köpa lite cola.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80