stars

asså har en såå lökig filmidé jag vill förverkliga, så här ska det se ut:

en kille, stålmannenarketyp… står och pratar med mig, det är nattklubb, eller vänta, det är utomhus vid en pool. i bakgrunden går modeller runt i baddräkter med rosor på eller nåt. en sexig låt spelas, inte för röjig. ABSOLUT INTE LONGUE eller vad fan det heter, eller “bozzanova”. gud, kan man någonsin få se en pool utan att höra loungemusik. hmmm, försöker komma på vilken låt. en sexig låt. det är solnedgång och allt är rosa, turkost, måsar, bakgrundsljudet är 90-talsvågbrus. tjejer har stora stickade tröjor, solbrända ben, guld, vitt och det blir onaturligt med allt som är vitt mot jätteröda/bruna läppar, killar har frack. alla är “vuxna”, på det sättet människor blir på teve. sedan säger jag till killen:

– jag känner igen dig? är du känd?
– nej, svarar han

sedan kysser jag honom och säger: “nu är du det” och här kommer introt till MR VAIN!!!!!!!!! sedan kommer fotoblixtrarna, kameran åker åt sidan och man följer en sexig tjejrygg som går genom festen i en röd backless klänning, med skitstort fucking hår och röda naglar – hon är skitsur. sedan kindpussar tjejen, som plötsligt blivit “glad” någon och den hon pussar är en annan modell, eller: de är tvllingar. man ser att de är identiska i ansiktet. sedan KOOMMER EN TILL TJEJ MED ÄNNU HÖGRE KLACKAR o drar fem linor med en hög hästsvans och stampar sönder nån meskille som HAHAHAHA NÄ, men jag ska söka nåt stipendium så jag kan förverkliga detta. filmen ska heta follow me into nowhere och den ska skildra jättemånga olika människor som minglar, kameran ska alltid vara bakom och inga karaktärer ska etableras, någonsin :D

eller nåt!

ok, ska dricka nåt äckligt vatten nu och sedan kanske jag bloggar mer! har börjat tycka det är kul att blogga igen :D

2 Responses to “stars”

  1. 1 maa
    December 4th, 2011 at 23:03

    jag vill va me i filmen. e inte direkt snygg men typ helt OK rolig

  2. 2 Chompen
    December 7th, 2011 at 15:55

    Bret Easton Ellis vill säkert sponsra…