via direkt

hahaha via direkt-reklamerna är så sjukt b??

1. hur kan ngn komma på frågor att fråga om tvätt?? varför fanns ens den linjen hahahahaha… bara offer lär ju tänka på “tvätt” och fråga saker om det

2. i reklamerna är det luftig, ljusblå kontorsmiljö, ett litet nätt bord och en riktig supkärring som svarar “via direkt!” i sitt headset. lär ju egentligen vara någon skitig friggebod hon sitter i med en massa tomma vinare, lång vit telefonsladd… så ligger den där och röker med sina små guldfyndsmycken, hittar på en massa: “ta lite ättika och lägg det på filten, sen tänder du påå den och röööööker nä vänta, hörru röök inte filten för fan” *klick* hahaha, jag orkar inte.

3. den i luren är alltid asengagerad, på gränsen till psykiskt störd ba “jahaa!? berätta mer *njuter som fan av att höra om tvätt*.. nu när jag tänker efter, den kanske är k*t på tvätt`?? nääää nu spårar jag hej då

Comments are closed.