hey

haha, älska det jag gjorde nyss. dvs gick in till min flatmate med hennes mobilladdare och, i samma stund, “lite diskret” försökte lämna över 1. ett feladresserat pensionskuvert 2. en skinnhandske 3. en annonstidning. varför? jag HATAR när jag inte vet var jag ska göra av saker och desto mindre orkar belasta hjärnan med alternativ som “slänga”, “inte slänga?” jag trasslade in laddaren i posten och lämpade över röran, sprang och stängde dörren efter mig. hörde ett uppgivet skrik och ljudet av en tidning dunka i dörren.

dygnsfördelning från i tisdags

16.00 – vaknar, säger HELVETE, pluggar till 05.00
05:15 – somnar
06:30 – vaknar
09:00 – 12:00 tenta
12:00 – 24:00 – försöker “sätta mig in i…”, suck, läs: pluggar.

jag rakade alldeles nyss bort en hel buske av hår från mitt ansikte. behöver posh lite för att täta skalpen månne? nu: söva och drömma om imorgon då jag ska krypa ned i solariet efter en utmattande dag. försjunken i internet.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80