LA WASTE

ooooh!!! måste jag ligga kvar här på golvet, lyssna på raveonettes och vara helt kvar i helgen? jag hatar att vara kvar i helgen med smaken av tranbär i gom. mina mysbyxor: acnejeans, orka vara ful på riktigt!!!

vad mycket snyggare jag blev som nude beige. att jag inte fattat det tidigare. jag är lite inne i samma rationaliseringsprocess som dagspressen under 80talet, i och med datoriseringen. istället för störig blåsfrisyr: easy-managble frisyr som INTE gör att mitt huve ser ut som bokstaven U.

istället för att röka: inte röka, dvs lukta parfym istället för fekalier.
vara tanned istället för degvit.
använda lättstrukna kläder framför störiga kläder som bara besudlar intrycket av mig som vårdad.

en dag full av ingrepp, sedan kommer jag vilja gå in i spegeln och bara stanna med mig själv där för alltid. tänk vad kul jag skulle ha med mig själv!! det här känns så dåligt, men ibland när jag ligger där med raksträkta armar och kollar vill jag bara släppa spegeln på mig själv, 2 become 1 och då ba upplösas i någonting, helst luften *fattar narcissus sena måndagsnätter*

nu måste jag fortsätta läsa.

jag har liksom läst allt redan, men så ska man plugga in. eller förresten, orkar inte prata om sånt

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80