blogginlägg om nåt

hej “tösen”!

gud, vet inte vad jag ska skriva här. jag var i skolan i dag, vi hade introduktion till internationell politik. i morgon har vår första föreläsning, men ikväll är det tydligen nån bangrelease. *river mig i fjäderhåret och skriker som i kalle anka & co*  minns när jag pluggade på jmk. då var det release varje dag och jag gick på festerna, sedan riche en vända, förbi spybar, somnade 05, vaknade 09 och mådde “helt okej”. saknar jmk så himla mycket. eller jag saknar stämningen. att jag var 20, att världen var enkel, att jag hade gjort få tentor, att effexoren helt utraderade allt som gjorde ont i två veckor.  jag orkar inte ha ont när jag är nykter. det är inte hunger, det är skräck. det är som om jag fallit hela mitt liv. det känns likadant, som en karusell, som fritt fall ned i helvetet ungefär, men det är bara att köpa hörlurar på stan, skriva nåt tomt på twitter, öppna kurslitteraturen, lyssna på hard dance mania 17 på spotify, pilla med listan till klubben på fredag. vet inte vad jag ska vara då? temat är SEX. och det ligger ju nära till hands för mig *sexgot som kommer och krälar*. kul om jag var ett helgonfreak! uuuuh, minns alla 24-åriga “gubbar” på den tiden, obese with long fucking balsam pitch black-fusion hår som ba “smärta är en högre form av njutning” *dödsallvarlig blick*. så hade de alltid en plain svart t-shirt på alla egobilder. i bakgrunden: en svart skinnsoffa som blixten studsade mot och ett dunkelt vardagsrum, vitrinskåp. de bodde nog hemma hos sina föräldrar, i föräldrarnas källare, tänkte jag. med en stor grå datorskärm i kryptan och en stor flaska cola i gammal modell med hård plast på skrivbordet. gräsmattan är alldeles grön på universitetet nu. jorden får inte gå under om en månad, jag orkar inte det.

One Response to “blogginlägg om nåt”

  1. 1 Linnéa
    December 5th, 2011 at 22:41

    du är så bra på att skriva att jag blir helt matt.